Studio

Al in 1434 kreeg Purmerend stadsrechten. De fraaie binnenstad getuigt van die rijke geschiedenis. Hier, in het oude centrum, vindt u Joost Laan Woonstudio, gevestigd in een zorgvuldig gerestaureerd zeventiende-eeuws pand. De winkel beslaat 350 vierkante meter, verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen, vol designlekkers van onder meer Vitra, Lago, Lema, Vibieffe, Frei Frau, Montis, Wever & Ducré, Perletta, Gelderland, Qliv, Artisan , Secto , KFF  en nog veel meer.

‘De winkel bestaat al sinds 1975 op deze plek’, vertelt Joost . ‘In 2000 hebben Conny  en ik de zaak overgenomen van Jan Engel. Negen jaar later hebben we het pand geheel verbouwd en omgevormd naar de huidige tijd.’

Joost Laan Woonstudio onderscheidt zich door de persoonlijke benadering. ‘We komen graag bij mensen thuis voor advies en om creatieve ideeën voor de opstelling van hun meubels te geven. Dat advies kan zijn voor de keuze van de juiste bank, maar ook voor een totaal nieuwe inrichting.

In Purmerend en omgeving wordt wel gesproken over een typische Joost Laan Woonstudio-stijl. ‘Dat zit hem in het onverwachte. Mensen zijn altijd verrast als ze bij ons binnenkomen. We kijken altijd naar de mens achter de klant en vinden het geweldig om mensen te adviseren en hen door het uitgebreide aanbod te loodsen. We zijn pas tevreden wanneer de klant een product of interieur heeft gevonden dat perfect aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid.’

Joost Laan Woonstudio � Winkel maart 2022 58_
_S7A9155-Edit
Joost Laan Woonstudio � Winkel maart 2022 48_
Joost Laan Woonstudio � Winkel maart 2022 26_
Joost Laan Woonstudio � Winkel maart 2022 18_

Een greep uit de merken welke in onze winkel te vinden zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen als u op zoek bent naar een specifiek merk of product!