Advies

Maatwerk (kasten)

Een interieur van ons is maatwerk. Binnen de merken in onze collectie is vaak meer maatwerk mogelijk dan gedacht. Denk wand- garderobe- kasten of schuifdeuren.  Zo kunnen we aanpassingen verzorgen op bestaande ontwerpen. Indien nodig beschikken wij over een netwerk van uitstekende interieurbouwers, schilders, elektriciens en andere specialisten.

Stoffering

Gordijnen of andere raambekleding, herstoffering van uw meubels, karpetten, behang en kleur voor de wanden. In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie stoffen en gordijnen. Wij komen bij de mensen thuis voor advies en om in te meten. 

Interieuradvies

Het begint vaak met een bezoek aan onze winkel in Purmerend, waarbij u een goed beeld krijgt van onze interieurstijl. Tijdens een gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Wordt het een groot project, een enkele aanpassing in uw interieur, een verbouwing, is er ook een lichtplan nodig?
Wij kunnen onze voorstellen d.m.v interieurschetsen visualiseren. 

Als u besluit met ons in zee te gaan komen wij graag bij u  thuis om de sfeer van de woning te proeven . Wij brengen uw woonwensen in kaart, waarna we aan de slag gaan!
Tijdens de presentatie van ons advies verduidelijken wij onze interieurkeuzes d.m.v (digitale)beelden, materialen en tekeningen. 
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op !

Een greep uit de merken welke in onze winkel te vinden zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen als u op zoek bent naar een specifiek merk of product!